Nyhet: Stevne i rallylydighet

Stevne i rallylydighet

Stevne i rallylydighet

Dobbelstevne i rallylydighet 1. og 2. september i Fetsund
PM er sendt ut. Du finner den også nedenfor.

Fet og Omegn Hundeklubb og Lørenskog Hundeklubb arrangerer dobbeltstevne i rallylydighet 1. og 2.september 2018 på Roven i Fetsund.
Fet OHK er arrangør 1.september og LHK er arrangør 2.september. Man har dermed mulighet til å melde seg til 2 stevner i rallylydighet på samme sted denne helgen.

DOMMERE
LØRDAG 1.SEPTEMBER 2018
Alle klasser: Kim Aino Nordbotten

SØNDAG 2.SEPTEMBER 2018
Alle klasser: Merete Kristensen

Kiosk
Det vil være kiosk i klubbhuset og det vil være mulig å få kjøpt vafler, pølser, kaker, mineralvann, kaffe og te. Vi tar kontanter og Vipps!

Lufting
Det er fine muligheter for å lufte hundene ved treningsplassen. Vi ber om at alle husker å plukke opp etter hundene, og det finnes søppelkasser til avfall på treningsplassen.
Vi ber om at alle holder hundene i bånd, så vi slipper uheldige situasjoner med løse hunder.

Ringer
Det vil være 2 konkurranseringer, og det vil være adskilte områder for ekvipasjer som venter på sin tur.
Det er god plass rundt ringen til å sette opp bur og telt, men vi oppfordrer alle til å holde god avstand til ringen, av hensyn til ekvipasjene i ringen. Det er masse plass å ta av, og det er mer en nok plass til alle.
Vi ber om at de som setter opp telt, setter opp dette i bakkant av ringene, slik at det ikke sperrer for innsyn til ringene for andre tilskuere.

Vaksinasjoner
I henhold til regelverk må hunden være vaksinert mot valpesyke, og vaksinasjonskort/hundepass må kunne fremvises. Hund under ett års alder: Hunden må være minimum 10 uker ved siste vaksinasjon.
Hund over ett års alder: Hunden skal være vaksinert ved minst 10 måneders alder og deretter skal siste vaksinasjon være utført for maksimum 3 år siden.
Ved førstegangsvaksinasjon må det ha gått minimum 2 uker fra vaksinasjonsdato.

HER FINNER DU PM, TIDSSKJEMA OG DELTAKERLISTER FOR LØRDAG 1. SEPTEMBER (Fet og Omegn Hundeklubb)
HER FINNER DU PM, TIDSSKJEMA OG DELTAKERLISTER FOR SØNDAG 2. SEPTEMBER (Lørenskog Hundeklubb)

PÅMELDING VIA NKK

Her er arrangementssiden på Facebook.

Tilbake til nyhetsoversikten...

Instruktør: Kristin Sønsteng Øydvin
Vert: Rita Kleven

• Abonner på vårt nyhetsbrev